Nyheter
2016-09-17
Dags för köttlådor igen
Nu kan man beställa köttlådor för leverans nu i höst.
2016-03-24
Mera köttleveranser
Nu går det att beställa köttlådor för leverans i April.
2016-03-01
Vårens leverans planerade
Vårens leverans av köttlådor blir 17-20 Mars. Lagom före påsken. Beställ här på hemsidan.
2015-11-13
Extra köttfärs
Köttfärs med minst 6 månaders hållbarhet säljes till reducerat pris. Lådor på ca 12 kg 85:-/kg. Leverans ca.21/11
2015-08-11
Leveransdagar hösten 2015
Leveranserna kommer att bli 10-12 september och 15-17 oktober. Vi levererar som förra året 20Kg låda för 150:-/kg (10kg stek och 10kg färs) Allt paketerat märkt och bara att stoppa i frysen.
2015-05-05
Extra leverans
Vi gör en extra leverans till de som ej hann med att beställa till vårleveransen. Beställ på under fliken beställ. Vi levererar 22-24 Maj.
2015-02-18
Leverans i vår
Vårens leverans blir 15-17 April. Om inte det passar har vi köttet fryst så senare tid är möjlig efter överenskommelse.
2012-03-21
Marks Gulasch
Ett fantastiskt bra recept att använda till exempelvis Fransyska är Marks Gulasch. Det serveras med Bandspagetti eller ris.

Ta en stor gryta
Tärna upp köttbiten i ca.1,5cm kuber.
Hacka upp samma mängd lök (i vikt) å tryck ner alltihop i en gryta.
Låt sedan grytan koka mycket lungt och försiktigt, vätska bildas det i
tillräcklig mängd av köttet och löken.
Puttra på i 3-3.5 timmar.
Hacka och tillsätt 1-2 röda paprikor/kg kött
Tillsätt 1/2 dl paprikapulver/kg kött
Låt alltihop koka samman under minst en halvtimme.
Kom ihåg att koka försiktigt.

Smaklig måltid!

/Stefan